Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dceři muzikanta Daniela Landy (55) už bude čtrnáct a na první pohled je jasné, že z ní roste kočka. Anastázie zdědila to nejlepší po obou rodičích, a to dokonce i hudební talent. "Dcery jsme nikdy k ničemu nenutili, Anastázie chtěla zpívat sama," prozradila Super.cz Mirjam Landová.

Gymnazistka Anastázie už má za sebou roli v dětském muzikálu Bílý dalmatin, který režírovala její matka. Nyní by ráda účinkovala v projektu Klíč králů, který je nejnovějším hudebním počinem jejího otce a režii má na starosti zase maminka. "Nepřipadá v úvahu, že by neprošla konkurzem. U nás se protekce skutečně netrpí," ubezpečila Mirjam.

Anastázie se tak objevila na konkurzu v divadle Broadway, ale smutná být nemusela. Ani renomované zpěváky s bohatými muzikálovými zkušenostmi nenechala Landová odejít bez toho, aby zazpívali na pódiu, jako kdyby zrovna začínali. Do dalšího kola má zatím podle informací ze zákulisí našlápnuto Vilém Čok a Václav Noid Bárta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám