Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli proběhlo v Los Angeles slavnostní udílení cen Critics' Choice Awards a při pohledu na červený koberec opět přecházel zrak. Mezi přítomnými herečkami převládaly průsvitné modely, překvapivě ale nepůsobily lacině ani nevkusně.

Třpytivá Kate Hudson (45) na sebe strhla veškerou pozornost v modelu Oscara de la Renty, v němž svůdně odhalila záda a „sideboob“. S fantazií přítomných si pak pohrála nejen díky průsvitné sukni.

Za tou ovšem nezaostávala ani její kolegyně z filmu Na nože: Glass Onion Janelle Monáe, která vsadila na černou róbu od Very Wang z průsvitného materiálu hlavně v oblasti poprsí a sexy průstřihy na bocích. Na podobně laděný model od Oscara de la Renty vsadila i herečka Lily James. To nejnutnější pod ním zakrývala spodnička v tělové barvě.

Stejně jako u Anyi Taylor-Joy, která vsadila na róbu Dior s tělovým body pod ní. Na tyto a další herečky, které vynesly neméně sexy modely, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám