Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak by asi tak lázně mohly nahradit rodinnou lyžařskou dovolenou o jarních prázdninách, říkáte si? Docela snadno, pokud je pojmete aktivně. S akvaparkem, pohybem na čerstvém vzduchu a procedurami, které si užijí i děti! A nemusíte daleko, stačí nabrat kurz – Františkovy Lázně.

Sníh v nedohlednu, zato jarní prázdniny se blíží mílovými kroky a vy stále řešíte, zda risknout hory nebo vsadit na jistotu. Vsaďte na jistotu, se kterou zachráníte rodinný klid, vaše nervy a objevíte nové možnosti dovolené. Tato jistota má své jméno – Františkovy Lázně a Spa Resort PAWLIK-AQUAFORUM****.

Objevte kouzlo dovolenkového resortu, kdy máte vše pod jednou střechou. Od ubytování přes akvapark, stylovou kavárnu, procedury či hernu pro děti a v okolí jedinečné možnosti na procházky, kolo, koloběžku či brusle. Tak jako je tomu ve Spa Resortu PAWLIK-AQUAFORUM****. A že i z takové dovolené se může vyklubat srdeční záležitost, ví herečka Mahulena Bočanová, která sem jezdí pravidelně již několikátý rok. „Hotel Pawlik pro mě byla láska na první pohled. Vždy si tu skvěle odpočinu a kuchyně na Pawliku je také snová. Neměnila bych“, říká ke svým pobytům Mahulena Bočanová.

Foto: Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s.
Klasická masáž zad

Lázeňské procedury pro děti

Jestli jste už dlouho neslyšeli vaše děti vrnět blahem v tom pravém slova smyslu, věřte, že tady budou, jakmile absolvují některou z dětských masáží! Procedury pro děti jsou novinkou letošního roku a dalším krokem, jak jim ukázat nový směr v péči o své zdraví. Kromě masáží si mohou vyzkoušet například solnou jeskyni nebo inhalace. Navíc, pokud máte ratolesti, které se sami nepohlídají a vy budete potřebovat jít na proceduru nebo masáž, je možné využít klub „Akváček“, který se postará o děti již od 4 let včetně animačního programu.

Foto: Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s.
Akvapark Aquaforum

Restaurace pro rodiny s dětmi a dětský koutek

A myšleno bylo i na rodinné stravování. Ve zdejší restauraci hezky vymysleli část pro rodiny s dětmi, kde mají děti nejen nabídku dětských jídel, ale i malý dětský koutek. A tak se v klidu nají jak rodiče, tak děti.

Foto: Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s.
Dětský koutek, Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****

Akvapark AQUAFORUM

Ovšem největším lákadlem, které bylo, je a bude, je voda. A té je tady dost. Neomezená možnost koupání ve zdejším akvaparku přetváří děti na kachny. Z vody je jen tak nedostanete a z tobogánu jakbysmet. A navíc, když do bazénu mohou přijít jen v županu přímo z pokoje…

Foto: Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s.
Spa Resort PAWLIK - AQUAFORUM ****

Možnost lyžování

A kdyby přeci jen okolní hory zasypala sněhová nadílka a lyžařské vleky se naplno rozjely, můžete se nechat některý den odvézt za „lyžovačkou“. Od hotelu vám vypraví ski-bus do lyžařského střediska Bublava, kde se dá půjčit kompletní lyžařská výbava, využít lyžařská školička i najít zázemí v Apres-ski baru.

Další služby

Ale myšleno tady není jen na děti, ale i na vás, rodiče, nebo prarodiče. Pokud vydržíte zápřah v Aquaforu, venku na čerstvém vzduchu a po večeři neodpadnete, využijte večerní hlídání a dopřejte si večer ve dvou. Děti zabaví v animačním klubu Akváček a vy si můžete vychutnat koncert, jazzový večer v baru, historickou prohlídku města nebo tu nejvíc vzrušující aktivitu všech rodičů, když se na chvíli ocitnou sami bez dětí – „dát si sladkých dvacet“.

Těšíme se na shledanou ve Františkových Lázních!

Další články

Načítám