Hlavní obsah
Článek

Září nejen na televizní obrazovce, ale i na jevišti. Mladá herečka Michaela Pecháčková (20) má za sebou úspěšný rok, který jí přinesl do cesty krásné role. Přestože vypadá stále jako holčička, oslavila už 19. narozeniny a vedle hraní se stále také věnuje škole a snaží se vše stíhat dohromady.

„Tolik lidí mi nikdy nepřišlo, bylo to krásné překvapení. Neměla jsem hrát, zaskakovala jsem za moji alternaci, která je nemocná, o to větší překvapení to bylo,“ svěřila se Michaela Pecháčková po představení Okno mé lásky, kdy dostala od kolegů nejen květiny, ale i dort.

Herečka svěřila, že nepatří mezi lidi, kteří by pořádali velké mejdany s množstvím alkoholu. „Sejdeme se vždy v kruhu s rodinou a pak slavím s kamarády. Nikdy jsem neměla velkou party, moc nepiji, alkohol mi moc nechutná, dám si výjimečně, neopíjím se,“ svěřila se mladá herečka, která je stále v jednom kole. Stíhá natáčet oblíbený seriál Zoo, excelovat v muzikálu z hitů skupiny Olympic a k tomu stále studuje.

„Studuji herectví na Mezinárodní konzervatoři, je to náročné, ale vyšli mi tam hodně vstříc a je to báječné, vedle toho hraji v divadle, a to je samo o sobě náročné,“ svěřila se Michaela, která má také do budoucna pracovní sny. „Uvidím, co přijde v letošním roce, musím říct, že mým snem je role princezny,“ dodala Michaela, která se při představení poprvé setkala se zpěvákem a frontmanem skupiny Kabát Pepou Vojtkem, který měl v muzikále svou premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám