Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců je sexbomba Bára Mottlová (37) šťastně zadaná. A po nějakém čase se svým partnerem herečka a modelka na konci roku konečně pochlubila. V lednu spolu pár vyrazil na desetidenní dovolenou do Egypta, odkud sexy blondýnka poslala pozdrav.

Lednovou dovolenou si spolu s partnerem Davidem užila se vším všudy. Přestože v destinaci nepanují tropická vedra trávili čas na pláži, ale vyrazili i na řadu výletů, kde jde během tohoto měsíce v Egyptě podnikat. „Opravdu jsme si to maximálně užili. Byli jsme v poušti na čtyřkolkách, jeli jsme k beduínům, na velbloudech, byli jsme v obřím akváriu se žraloky, platýzi a velkými želvami,“ svěřila se Super.cz Bára Mottlová, která byla z výletů nadšená.

Vedle cestování stíhala pod vedením svého přítele také denně cvičit. Postavičkou se pak pochlubila v plavkách. Dívky pravidelnému pohybu vypadá blondýnka fantasticky nejen v bikinách, ale i v jednodílném modelu. „Mrkli jsme i na různá tržiště, do největší mešity. Nevynechali jsme i luxusní promenádu Mariny. Každý den jsme chodili i do fitka a na dlouhé procházky městem. Bydleli jsme totiž ve starém centru Hurgady,“ svěřila se herečka a modelka, která po boku svého partnera jen září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám