Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická modelka a bývalá hvězda pánských časopisů Katie Price (45) si v sobotu nenechala ujít boxerský zápas mezi britským youtuberem KSI a jeho brazilským protivníkem Fazem Temperrrem. Na akci do londýnské Wembley Areny dorazila i se svým synem Juniorem (17), jehož má s exmanželem a známým zpěvákem Peterem Andrem.

Katie byla poslední dobou na nemocničním lůžku pomalu víc, než doma. Nejen, že si již pošestnácté nechala upravit svá prsa, ale v prosinci absolvovala rovněž již několikátou nápravnou operaci kotníků, které si zlomila v roce 2020 během nešťastného seskoku ze zdi v zábavním parku v Turecku. Ze zákroku by se sice zřejmě měla ještě stále zotavovat, ale od kozaček na vysokých jehlách ji to neodradilo.

Modelka se na dlouho očekávaný zápas opět pořádně ‚vystajlovala‘. Kromě bot nápadně podobným zlatým hromnicím z oblíbeného českého filmu Bota jménem Melichar se nasoukala do černého overalu, který se v oblasti hrudníku pod obřím nákladem tak zprůhlednil, až to při pózování se synem bylo přinejmenším zvláštní. Když pak Katie přidala ještě pár ‚svůdných‘ pohledů, o titul bizár večera bylo postaráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám