Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval andělsky krásnou Denise Richards (51) ve Hvězdné pěchotě? Nebo jako krásku z bondovky Jeden svět nestačí? Denise ale zřejmě bojuje proti stárnutí všemi možnými způsoby, a tak se vydává všanc kosmetickým procedurám s nejistým výsledkem…

Herečku a bývalou manželku Charlieho Sheena fotografové přistihli ve čtvrtek, jak odchází z kliniky plastické chirurgie The Diamont Face Institute v Beverly Hills. Herečka tak možná právě absolvovala další zákrok a při pohledu na její tvář se dá zřejmě odhadnout, co si herečka nechala ‚vylepšit‘.

Zdálo se, jakoby se trojnásobná maminka, které se loni přidala ke své dceři Sami Sheen (18) a založila si profil na placené platformě sdílející lechtivý obsah, nemohla ani usmát. Pokud ovšem byla krátce po zákroku a lokálním umrtvení, nebylo by nic zvláštního na tom, že koutky jejích úst směřují dolů a ani při snaze usmát se ji příliš neposlouchají.

Herečka ale bohužel má tento věčně smutný výraz i jinak, jak bylo zřejmé například z fotografií pořízených v polovině prosince, kdy s manželem Aaronem Phypersem vyrazila na vánoční nákupy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám