Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžké chvíle prožívá generální ředitel ČT Petr Dvořák. Nejvýše postavený člověk v této televizi, kterému mandát vyprší letos na konci září, si způsobil těžké a velmi bolestivé zranění.

„Dobrý den, ano, generální ředitel se o vánočních svátcích při lyžování zranil, zlomil si pánev. Nyní je v domácím ošetřování," potvrdila Super.cz mluvčí České televize Karolína Blinková.

Rekonvalescence této zlomeniny může trvat až jeden rok. Pacient by měl po propuštění domů vyhledat lázeňskou péči, či návštěvy rehabilitačního centra a postupně se učit správnému stereotypu chůze.

Je to také hlavní důvod, proč Dvořák nedorazil na jednání Rady ČT, která řešila šokující kauzu šéfredaktora publicistiky a moderátora Marka Wollnera, a to ohledně obvinění ze šikany podřízených, a také obvinění ze sexuálního obtěžování. Po tomto jednání ředitel divize komunikace a korporátních vztahů ČT Vít Kolář oznámil, že zpráva interní komise ČT neobsahuje indicie o spáchání trestného činu. Wollner ale následně oznámil, že po dohodě se zaměstnavatelem odchází z televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám