Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italka Claudia Romani má za sebou úspěšnou minulost v modelingovém průmyslu. V poslední době se ale zdá, že už se soustředí jen na jeden jediný cíl - ohromit co nejvíce lidí fotkami svého pozadí.

Při pohledu na současné fotky Claudie Romani možná leckoho přepadne smutek. Sexbomba se v minulosti objevila na obálkách spousty časopisů, pánským magazínem FHM byla v roce 2006 zvolena jednou ze stovky nejvíc sexy žen světa, a dokonce v roce 2012 získala titul Bikini Body na webu americké stanice VH1, kdy porazila světové topmodelky Adrianu Limu a Naomi Campbell. Teď ale svým fanouškům nabízí už víceméně to samé.

Claudia od roku 2010 žije v Miami v Floridě a v roce 2019 se stala i americkou občankou. A právě na místní pláži teď předvedla své nejlepší číslo - oblékla miniaturní tanga a svoji zadnici vystrčila přímo před objektiv fotoaparátu. Na sebe si ale známá fotbalová fanynka vzala také bundu v barvách Argentiny a dala si záležet na tom, aby byl dobře vidět i název země, jejímuž týmu dlouhodobě fandí. Tím tak možná v minulosti ztratila část svých italských fanoušků, smutná být ale nemusí. Více než 1,3 milionů jí totiž na sociální síti ještě zbylo.

Reklama

Další články

Načítám