Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádkovou svatební cestu si několik měsíců po veselce užívají Lela (34) a Karlos Vémolovi (38). Na líbánky odletěl pár na exotický Mauricius, odkud Lela zásobuje své fanoušky snímky z dobrodružství, která na cestě prožívají.

Sexy blondýnka si splnila sen návštěvou největší zvířecí farmy na světě, kde mohla krmit obří želvy. Užila si vyhlídkový let v helikoptéře nebo odvážně pózovala se lvem. Od fotek se zvířátky, kterými svým fanouškům trochu zvedla tlak, se však vrátila k tomu, co u ní sledující ocení takřka vždycky.

Dvojnásobná maminka šla do plavek a předvedla své tělo v titěrných bikinách. „Věřím, že by to mohlo být lepší, ale důležitější je, že jsem spokojená a šťastná. Užívám si to tady, vůbec neřeším postavu a třeba nějaká kila navíc. Důležité je, že je člověk zdravý, šťastný a s kým tu dovolenou tráví,“ svěřila se Super.cz Lela, která je z cesty absolutně nadšená. Už se ale těší domů za svými dětmi, se kterými je po celou dobu ve spojení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám