Hlavní obsah
Článek

Vystupuje v rolích, které mu předepisují odhalovat tělo. A tak na něm musí soustavně pracovat. Aktuálně do toho představitel muzikálového Krysaře, který na slavnostním 2000. představení zaujal i tím, že hledal kouzelnou píšťalu v rokroku svého kolegy, zamakal ještě víc, takže diváci a hlavně divačky mají zážitek nejen z jeho vystoupení, ale i pohledu na svaly Přemysla Pálka.

"Jsem rád, že je to vidět. Každý den dřu a mám upravený jídelníček," poděkoval za naši pochvalu Přemek. "Není to jenom na Krysaře, ale i pro můj dobrý pocit. Mám spočítanou přesnou gramáž jídla, bílkovny a sacharidy. Jím šestkrát denně. Kromě fitka chodím i plavat a na akrobacii. Hlavně tělo zatěžuji různorodě," vypočítal své aktivity.

Kromě Krysaře jeho svaly ocení diváci i v jiných představeních, mimo jiné také v muzikálu Vlasy. "V dubnu budou v Kalichu tři představení, kde jdu úplně donaha na forbíně. Doufám, že do té doby mi ještě nabudou svaly, každopádně tloustnout už nechci. Když se zpětně podívám na nějaká videa, byl jsem už takový taťka," dodal Pálek.

Reklama

Další články

Načítám