Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už jsme se potkali na jejím prvním letošním divadelním představení, při povídání s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44) jsme se vrátili ještě ke svátkům a k tomu, jak vlastně přivítala nový rok.

"Přiznám se, že nejsem slavící typ, takže nový rok jsem přivítala v klidu s dětmi," nepřekvapila Lucka, která si dá k pití nejraději vodu s citronem, že nikde nezapařila. A jaké dostala vánoční dárky? "Hezké, byla jich spousta a vedly tam čepice," smála se.

Čepice jsou prý její oblíbenou součástí oblečení z mnoha důvodů. "Všichni, kdo mě mají rádi, vědí, že je miluju. Takže jich mám spoustu, ať s už s bambulemi, nebo bez bambulí. Když je mi zima, což je skoro pořád, nejvíc jde teplo od hlavy, takže pak už nemusím být tolik nabalená," řekla Super.cz.

A čím udělala radost svým synům Matyášovi a Adamovi? "Určitě tam bylo lego a takové ty stavebnice, co milují," svěřila Lucie, s níž jsme si povídali také o tom, zda vůbec synové chodí na její představení do divadla. "Spíš se učím z jejich světů, než abych jim vnucovala ten svůj," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám