Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lisa Marie Presley zemřela ve věku 54 let, jen několik hodin poté, co ji se zástavou srdce převezli do nemocnice. Její smrt potvrdila matka Priscilla.

„S těžkým srdce musím sdílet devastující novinku, že nás moje krásná Lisa Marie opustila,“ uvedla v prohlášení bývalá manželka krále rock and rollu.

„Byla tou nejvášnivější, silnou a milující ženou, jakou jsem kdy poznala. Žádáme, abyste respektovali naše soukromí, abychom se mohli vyrovnat s touto tragickou ztrátou. Děkujeme za lásku a modlitby. V tuto chvíli nebudeme poskytovat další komentáře,“ dodala.

Skon jediné dcery Elvise Presleyho přišel náhle, pouhé dva dny po její účasti na Zlatých glóbech, kam doprovodila matku. Austin Butler, jenž v loni uvedeném biografickém snímku o jejím otci ztvárnil Elvise, si za roli odnesl cenu.

Lisa Marie byla nalezena ve čtvrtek ve svém domě v Calabasasu bez známek života. Podle hospodyně ji její exmanžel Danny Keoug oživoval, než přijela záchranka. Dle zdrojů TMZ jí minimálně jednou podali adrenalin, puls se jí vrátil, v nemocnici ovšem zůstala v kómatu. Několik hodin na to bohužel zemřela.

Presley po sobě zanechala tři dcery. Dospělou Riley Keough a čtrnáctiletá dvojčata Finley a Harper, která měla z manželství s Michaelem Lockwoodem. V roce 2020 bohužel pohřbila syna Benjamina, který se zastřelil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám