Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další tváře reality show Survivor jsou potvrzené. Bojovat o přežití na pustém ostrově v Dominikánské republice bude herečka a modelka, pokerová hráčka, sexy tanečnice a bývalý vítěz soutěže Muž roku.

"Jsem docela introvert a jsem nesmělá. Myslím, že se ze mě stal v poslední době celkem srábek. Chtěla bych v sobě znovu najít vášeň pro něco nečekaného a nespoutaného. Například pro takové blázniviny, jako je Survivor. Čím je člověk starší, tím je pohodlnější. Mám obavu, že příští rok už bych do toho třeba ani nemusela jít," prozradila modelka a herečka Karolína Krézlová (36), kterou znáte také coby bývalou přítelkyni herce Vladimíra Polívky.

Velkou sporťačkou je pokerová hráčka Barbora Mlejnková, která je již dlouho v hledáčku společenských médií. Momentálně žije s blogerkou Veronikou Biasiol. Bára jako hráčka pokeru prý dokáže spolehlivě rozpoznat, když někdo lže nebo blafuje.

"Řekla bych, že díky pokeru mám docela dobrou psychiku. I když musím třeba několik hodin sedět vedle hráčů, kteří mi nejsou sympatičtí, dokážu se koncentrovat a zůstat v klidu. Takže myslím, že ponorka neovlivní moje chování," upozorňuje.

Muž roku Josef Kůrka odlétá i přesto, že je jeho snoubenka Angie těhotná. Kůrka pracoval v minulosti jako bachař, s lidmi si myslí, že mít problém nebude, je na ledacos zvyklý. Horší prý bude nedostatek jídla.

"Lidi pro mě nebudou problém, já jsem velmi přátelský. Akorát se bojím, že budu mít hlad, a když se nenajím, tak nejsem příjemný. Buď se budu muset hodně ovládat, anebo…. Vůbec nevím. Bez jídla vydržím maximálně tři hodiny," vysvětluje.

Bojovat o přežití bude také tanečnice Johana Fabišíková, která žije se slovenským hokejovým reprezentantem Máriem Lutnerem. K přihlášení do soutěže ji přesvědčila její kamarádka a vítězka předposlední řady MasterChef Česko Besky.

"Od května do října tancuji na španělském ostrově Ibiza. Má účast v Survivoru bude proti mému životnímu standardu v brutálním kontrastu, protože ten luxusní život vyměním víceméně za strádání a odříkání. Ale sama pocházím ze skromných poměrů, vychovávala mě jen maminka a babička, tu nouzi jsem už v dětství a během dospívání zažila a vím, jaké to je, když člověk žije z mála, nebo toho naopak má dostatek," dodala Johana.

Vítěz reality show vyhraje 2,5 milionu korun. První díl uvede Voyo již 25. ledna, na Nově pak Survivor můžete sledovat od 1. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám