Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Markétou Peškovou jsme se pravidelně potkávali v době, kdy brněnskou rodačku objevil pro muzikál Čarodějka producent František Janeček (79). S Elis Ochmanovou (35) alternovala hlavní roli zelené Elphaby. Během uvádění muzikálu se stihla vdát.

V dalších projektech, jako byl návrat Fantoma opery, už jsme ji ale neviděli, protože otěhotněla a narodil se jí syn Vojtěch. Do Prahy po porodu ještě jezdila na představení Doktor Faust. I tam se s ní ale budou muset v březnu rozloučit. Markéta totiž oznámila další radostnou novinku. Necelý rok po narození syna totiž opět otěhotněla.

"Je to jízda, možná se to někomu může zdát brzy, ale nám to přišlo přirozené. A skvělé bylo, že jsem nemusela řešit konec kojení, Vojtíšek mi dal jasně najevo, že už mléko plné těhotenských hormonů nechce," řekla Super.cz Markéta, když jsme jí gratulovali.

"Každopádně Vojtík má teď třináct měsíců a už docela pěkně chodí, pořád ale potřebuje jištění. Předpokládám, že do července, kdy mám termín, už bude chodit levou zadní, tak mi to dost pomůže, že ho nebudu muset tolik nosit," doufá zpěvačka, která prý první měsíce druhého těhotenství prožívala o něco hůř, než když byla těhotná poprvé. "Asi to bylo dáno tím, že jsem neměla možnost odpočívat," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám