Hlavní obsah
Článek

Červené jednodílné plavky, velká ňadra a blond vlasy. Takhle si asi všichni milovníci seriálu Pobřežní hlídka pamatují na Pamelu Anderson. Ta má teď ale velkou „konkurenci“. Na pláži v Miami se předvedla americká televizní hvězda Christine Quinn (34) a ukázala, že by její roli mohla z fleku získat.

Vykrojené plavky, svůdný pohled i krok. Přesně tak se procházela po Miami Beach na Floridě americká modelka a hvězda televizní reality show Christine Quinn, nejspíš právě proto, aby připomněla oblíbený seriál a možná i jeho nejslavnější představitelku. Obě dámy mají také nejspíš společnou zálibu v úpravách svého zevnějšku.

Christine Quinn ale není herečkou v pravém slova smyslu. Jako realitní makléřka se stala jednou z hvězd reality show Makléři z Hollywoodu, kde špičky svého oboru z firmy Oppenheim Group prodávají luxusní domy movitým zákazníkům v Los Angeles. Reality show je ovšem nejen o prodeji domů, ale i o vztazích mezi prodejci.

Pořad se vysílá od roku 2019 a loni v srpnu vyšlo najevo, že se Christine do další série už nevrátí. Opouští totiž firmu, aby se svým manželem Christianem založila makléřskou společnost. V budoucnu by pak ráda dostala nabídku na natáčení vlastního seriálu.

Slušely plavky víc Pamele, nebo Christine?
Pamele
85,6 %
Christine
14,4 %
Celkem hlasovalo 12540 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám