Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavy někdy bývají dosti náročné. O tom by asi mohla vyprávět i Angličanka Joely Richardson (58). Tu paparazzi vyfotili v londýnských ulicích jen dva dny po jejích narozeninách s výrazem, který si přímo žádal o postel.

Večírek, který se protáhl až do dalšího dne, má za sebou nejspíš skoro každý. Joely Richardson měla ale tu smůlu, že ji nejspíš po konci takové party zachytili fotografové. Zatímco na společenské akce vždy dorazí perfektně upravená a s bezchybným make-upem, v ulicích Londýna vypadala jinak.

S unaveným výrazem ve tváři herečka cosi řešila přes mobilní telefon a bylo na ní vidět, že už jede na spánkový dluh. Na druhou stranu ale ukázala, že i herci jsou jen lidi a ne pokaždé jsou ve vrcholné formě, nažehlení z kosmetického salonu a s výrazy plnými energie.

Joely Richardson je dcerou již zesnulého režiséra Tonyho Richardsona a herečky Vanessy Redgrave. Diváci ji mohou znát například z filmu 101 dalmatinů, Topení po číslech, televizního snímku Lady Chatterleyová nebo ze seriálů Plastická chirurgie s. r. o. nebo Tudorovci.

Reklama

Další články

Načítám