Hlavní obsah
Článek

Horský resort Dolní Morava je místem, kde si na své přijdou lyžaři i pěší turisté. Souhra nabídky 10 km sjezdovek, zážitků i služeb dělá toto místo jedinečným. Pestrá nabídka ubytování přímo u sjezdovek potěší každého. Vše na jednom místě a pro celou rodinu, to je Dolní Morava.

Top horský resort se skvělými sjezdovkami

Své oblíbené sjezdovky si tu najde každý. Dopřejete si tu ostřejší profily, pohodové rodinné tratě i nekončící zábavu ve FUN zóně s nejlepší crossovou tratí v Česku, snowparkem nebo fun trailem s mnoha klopenkami a sněhovými tunely. Sestava 8 restaurací a barů na sjezdovkách vám dopřeje osvěžení i odpočinek kdykoliv to budete potřebovat. Zážitky si zde užijete od rána do večera. A navíc děti do 6 let lyžují zcela zdarma!

Foto: Horský resort Dolní Morava
Užijte si pohodovou zimní dovolenou s celou rodinou či přáteli

Wellness hotel Vista ráj pro vaši dovolenou

Wellness hotel Vista je vysněným místem každé rodiny, která touží po pestrém vyžití, skvělém lyžování i hodnotně stráveném času spolu se svou rodinou. To všechno totiž Vista má. Těžko byste v Česku hledali atraktivnější rodinný hotel, kde najdete vše, co pro svou dovolenou s menšími i většími dětmi potřebujete – od skvělého umístění přímo na sjezdovce, přes vyhřáté wellness s pestrou nabídkou procedur. Každý si svůj pobyt užije na maximum. Pro rodiny s dětmi jsou zde připraveny animační programy, saunové ceremoniály pro děti a také soukromé hlídání pro děti. Večeře ve dvou či společná masáž ve wellness centru, to jsou chvíle, které si stojí za to užít.

Foto: Horský resort Dolní Morava
Wellness hotel Vista se nachází přímo u sjezdovky

Blízko k zážitkům

Na Dolní Moravě si ustelete přímo pod sjezdovkami v bezprostřední blízkosti všech neopomenutelných zážitků. Zázemí čtyřhvězdičkového Wellness hotelu Vista bude tím nejlepším odrazovým můstkem pro skvěle strávený den na horách. Zážitky jsou tu pro všechny, nemusíte lyžovat, aby vaše vysněná dovolená byla plná skvělých zážitků. Nasedněte na pohodlnou čtyřsedačkovou lanovku a nechte se dopravit do 1116 m.n.m. přímo ke Stezce v oblacích či Sky Bridge 721.

Foto: Horský resort Dolní Morava
Mrazivé zážitky si užije celá rodina
Foto: Horský resort Dolní Morava
Zasněžený visutý most Sky Bridge 721 vás okouzlí panoramatickými výhledy do mrazivé krajiny

Lyžování a zábava na jednom místě

Nevšední zimní zážitky v Horském resortu Dolní Morava, za kterými stojí za to vyrazit na hory. Večerní lyžování několikrát do týdne, výšlapy na skialpech s horským vůdcem, sněžnice, přes 60 km běžkařských tratí v okolí, nebo vyzkoušejte večerní sáňkařskou dráhu. Z lyží tak vyrazíte přímo za adrenalinovým zážitkem, který nikde jinde nejdete. Pro malé lyžaře je k dispozici lyžařská školička, kde se o děti postarají proškolení instruktoři.

Foto: Horský resort Dolní Morava
První lyžařské začátky si děti osvojí v lyžařské školičce

Přijeďte si užít zaslouženou dovolenou do Wellness hotelu Vista se zážitky jen pár kroků od hotelu. Více informací o Wellness hotelu Vista****.

Zimní dovolená na Dolní Moravě

Další články

Načítám