Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zřejmě nejslavnější tanečník světa a zakladatel veleúspěšných tanečních formací Lord of the Dance, Riverdance či Feet of Dance Michael Flatley trpí agresivní formou rakoviny. Čtyřiašedesátiletý tanečník s irskými předky, jenž je držitelem několika zápisů v Guinnessově knize rekordů a tradiční irské tance a hudbu představil světu, podstoupil operaci a aktuálně je v péči lékařů.

Ve středu večer sdílel jeho tým na sociálních sítích prohlášení. „Drazí přátelé, máme něco osobního, co bychom s vámi chtěli sdílet. Michaelu Flatleymu byla diagnostikována agresivní forma rakoviny. Podstoupil operaci a je v péči skvělého týmu lékařů. V tuto chvíli nebudeme sdílet žádné další komentáře. Prosíme jen o vaše modlitby a přání. Děkujeme.“

Flatleymu byl zjištěn blíže nespecifikovaný typ rakoviny před Vánoci. Z operace se momentálně zotavuje. Po svém boku má manželku Niamh O'Brien a jejich syna Michaela Jr. (15).

Prozatím není známo, zda diagnóza souvisí s jeho předchozím bojem s rakovinou kůže, kterou mu lékaři objevili v roce 2003.

Reklama

Další články

Načítám