Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Bezděková (29) odletěla do Dominikánské republiky, kde bude bojovat o přežití v reality show Survivor. Andrea je velkou sporťačkou, a tak ji účast v této reality show dlouho lákala. "Přemýšlím, jestli jsem někdy v životě kývla na něco víc šíleného," svěřila se jen krátce před odletem Bezděková.

"Zakázala jsem si tomu říkat "nervózní". Jsem zvědavá. Jsem napnutá jak kšandy, co mě čeká a jak sama před sebou obstojím," přemýšlí Bezděková.

Největším oříškem bylo nakonec sbalení kufru. Všichni účinkující mají jasně daná pravidla, co přesně můžou mít, co se týče outfitů, s sebou. A právě vybrání oblečení, ve kterém ji uvidíte v televizi, dalo Bezděkové největší práci.

"Možná vám to bude připadat nepodstatné, ale vybrat outfit, ve kterém můžete bydlet klidně i čtvrt roku, byl pěknej oříšek. Nevím, jestli bílý tričko bylo úplně dobrej nápad," dodala Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám