Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Atopický ekzém ovlivňuje bezpochyby život celé rodiny. Urputné svědění nenechá nikoho dobře vyspat, suchá zarudlá pokožka omezuje při práci, sportu i odpočinku. Atopici každé ráno s obavami sledují, kde se objevilo nové ložisko ekzému a bojí se pohledu do zrcadla. Naštěstí zvládnout dermatitidu je dnes už docela dobře možné.

Protopan Complete

Foto: protopan.cz
Více

Foto: protopan.cz

Komerční sdělení

Protopan Complete je měsíční kúra pěti základních přípravků pro celkovou péči o atopickou pokožku. Obsahuje lokální promašťovací krém a tělové mléko, které dodávají pokožce sužované ekzémem potřebné látky zvenku a také doplňky stravy, které ji cíleně vyživují zevnitř. Je to jediná kompletní řada pro atopiky na trhu a všechny výrobky je možné objednat i jednotlivě. Kúra je vhodná i pro děti od tří let.

Protopan Local Cream

Foto: protopan.cz
Více

Foto: protopan.cz

Komerční sdělení

Jedničkou pro promazávání ložisek atopického ekzému je určitě Protopan Local Cream bez kortikoidů. Dodává hluboko do kůže důležité složky pro tvorbu účinné kožní bariéry, která brání vnikání škodlivých a dráždivých látek a zmírňuje tak pocit svědění. Krém bez parfemace je vhodný i pro kojence, batolata a lidi s lupénkou.

Protopan Body Lotion

Foto: protopan.cz
Více

Foto: protopan.cz

Komerční sdělení

Protopan® Body Lotion tvoří nedílnou součást každodenní péče o atopickou pokožku celého těla. Mléko skvěle promašťuje, lehce se vstřebává a přináší tolik potřebnou úlevu dospělým i dětem. Aplikuje se ideálně ihned po koupeli, dokud jsou póry pokožky ještě otevřené. Výborné i po sportovních aktivitách čí slunění.

Protopan Shower Oil

Foto: protopan.cz
Více

Foto: protopan.cz

Komerční sdělení

Pokud vás klasické sprchové gely dráždí a vysušují, vyvinuli jsme pro vás Protopan Shower Oil se squalenem. Šetrně vás umyje a zanechá pokožku vláčnou a jemně promaštěnou. Můžete ho použít na celé tělo a dopřát si tak konečně po koupeli či sprše příjemný pocit. Navíc přírodní organická sloučenina squalene má mimořádně příznivý účinek na kůži. Urychluje její regeneraci a hojení a zlepšuje a udržuje pružnost pokožky. Je vhodný i pro děti.

Další články

Načítám