Hlavní obsah
Článek

V další Výměně manželek se budou dít věci. K romské rodině, ve které kromě vyměněné manželky Moniky vládne pevnou rukou také rázná babička, se na deset dní nastěhuje šestatřicetiletá Martina. A ta rozhodně není zvyklá každý den vařit nebo prát hromady špinavého prádla, které se válí po zemi, a kterého se navíc štítí. Nakoukněte do téhle šílené domácnosti.

Martina se do soutěže přihlásila, protože prý chtěla zkusit, jestli dokáže ukočírovat i jiného muže než toho svého. „Chtěla bych zkusit deset dní žít s nějakým problémovým pánem a zajímá mě, jestli bych ho dokázala srovnat,“ řekla a dodala, že odluka bude velkou zkouškou její žárlivosti. „Jsem žárlivá jako prase! Bojím se, že se mi bude hrozně stýskat, protože jsem hodně fixovaná na rodinu,“ přiznala.

To Monika Olachová se s manželem Jaroslavem přihlásili kvůli manželské krizi. „Chci zkusit něco nového a zjistit, jestli je to všude stejné jako u nás. Navíc potřebujeme s manželem pauzu, už jsme spolu dost dlouho,“ svěřila se Monika, která se ještě ráda vrátí ke své, jak sama říká, poněkud živější rodině.

Reklama

Další články

Načítám