Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na předávání Zlatých glóbů v Beverly Hills se v úterý večer i plakalo. O dojemné momenty se postaral Austin Butler (32), který si odnesl cenu za své filmové ztvárnění Elvise Presleyho (†42) v životopisném snímku Elvis.

Když pronášel děkovnou řeč a třímal v ruce svou sošku za nejlepší mužský herecký výkon, už tak byly v hledišti sedící Priscilla Presley (77) a její dcera Lisa Marie Presley (54) naměkko, ale v momentě, kdy Butler řekl, že je bude navždy milovat, slzám se už obě nejdůležitější dámy života rokenrolového krále neubránily.

„Chci také poděkovat našim neuvěřitelným producentům, Warner Bros a rodině Presleyových, děkuji vám. Děkuji vám, že jste mi otevřely svá srdce, své vzpomínky, svůj domov. Liso Marie, Priscillo, miluji vás navždy,“ řekl talentovaný mladý herec, jehož přítelkyní je krásná modelka Kaia Gerber, dcera Cindy Crawford.

Elvisova bývalá manželka Priscilla a jeho dcera Lisa Marie se s Butlerem sblížily, když natočil film Elvis s režisérem Bazem Luhrmannem. Priscilla prý byla po zhlédnutí snímku jeho výkonem naprosto konsternovaná a vítězství mu ze srdce přála. Butler řekl, že si s nimi často povídal o tom, jaký Elvis byl, a vyprávěly mu příběhy s ním spojené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám