Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to, jako by stihla vytvořit novou desku hned po narození dcery Arianne, což je samozřejmě hloupost. To, že ji Olga Lounová (43) křtila krátce po porodu, byla jen shoda náhod. "Pracovala jsem na ní tři roky, takže je to taková směsice písní," upřesnila zpěvačka.

Na desce je mnoho žánrů, včetně písní Protože to nevzdám nebo Patříme k sobě, které už se staly hity. Olga na ni nazpívala už třetí duet se svojí sestrou Eliškou. "Má i svoji vlasní píseň Dneska je pátek, která už má dva miliony shlédnutí," pochlubila se Olga talentovanou sestřičkou, která navazuje v jejích stopách.

Původně jí měla Eliška desku Memento Mori také pokřtít, ale nakonec nechtěla mít absenci ve škole, takže zbyly jen dvě kmotry, Blanka Matragi (71) a Lilia Khousnoutdinova (35). Tu pro změnu inspirovala Olga v tom, že si vyzkoušela rallye. "Teď ji mohu začít ukecávat, aby se mnou jela nějaký závod jako navigátorka," plánuje Olga, že nemá v plánu skončit se svým adrenalinovým koníčkem, ani když se stala matkou. Zatím aspoň Dakar komentovala v televizním studiu.

Pauzu si nedala ani co se koncertování týče. Tři krátké koncerty zvládla už v šestinedělí. "Nakojím, odskončím si na pár písní a přítel hlídá. Opravdu plnohodné koncerty plánuji až v létě," upřesnila s tím, že chystá i jeden velký koncert, na který se prý máme těšit.

Reklama

Další články

Načítám