Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože jsme se potkali na křtu psího kalendáře, který pro projekt Gump fotila její dcera Amelie Pokorná (19), hlavním tématem našeho povídání byli psi. Ty má Lucie Zedníčková (55) hned tři, všechny plemena zlatý retrívr.

Lucie šla na akci doprovodit Amelii, ale měla velkou radost, že se může opět potkat z partnerkou kolegy Karla Dobrého, kostýmní výtvarnicí Terezou Hrzánovou. "Jsme spolužačky z gymplu," upřesnila a spolu s autorkou reportáže, která navštěvovala stejné gymnázium, zavzpomínaly na doby, kdy byly Lucka s Terezou módními ikonami střední školy.

Pak už jsme se dostali k jejím čtyřnohým společníkům. Jak se stalo, že má tak velkou smečku? "Chtěly jsme s Amelkou pořídit společnost pro naši už skoro desetiletou fenku. A když jsme se vypravily pro štěně, každé z nás padl do oka jeden pejsek. Nakonec jsme vzaly oba. Maja pookřála a já se rozloučila se záhony na zahradě, kterou rozryli tak, že už můžu pěstovat jenom brambory," smála se Lucie.

Reklama

Další články

Načítám