Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednoznačně nejodvážnější výstřih na předávání Zlatých glóbů předvedla půvabná herečka Salma Hayek (57), která vystavila ňadra ve vyzývavých stříbrných šatech. Jubilejní 80. ročník předávání prestižních filmových cen se konal v úterý v losangeleském hotelu Beverly Hilton.

Salma Hayek patří k dámám, které se na velkolepých společenských událostech s oblibou ukazují v modelech s napěchovaným dekoltem. Však také i čtyři roky před vstupem do klubu šedesátnic vypadá fantasticky.

O bujném dekoltu Salmy Hayek se mnohokrát mluvilo ve spojení s plastickými operacemi, které herečka razantně odmítla. „Některým ženám prsa rostou pořád. Když přiberou, když mají děti a kojí, a někdy i v přechodu. Právě mezi ně patřím i já. Přesně v těchto případech se mi to stalo,“ nechala se před časem slyšet v talk show Red Table Talk Jady Pinkett Smith.

A proč tedy své ženské zbraně neukázat? Kromě Salmy zvolily svůdný výstřih i další dámy jako například Selena Gomez či čerstvá držitelka Zlatého glóbu za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli (muzikál/komedie) Quinta Brunson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám