Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Pfauserová (35) to bere hopem. První manželství jí nevydrželo ani půl roku od svatby, která proběhla předloni v létě. Hned po rozvodu, den před 1. májem, nám loni představila svého nového partnera, marketingového specialistu Martina. S ním už od léta bydlí. A teď jsou v radostném očekávání.

Už když jsme se s herečkou, která doprovázela svoji kamarádku, modelku Andreu Bezděkovou, potkali před Vánoci ve slovenských Tatrách, přišla nám nějaká klidnější, skleničku na opening párty držela jen jako ozdobu, nevrhala se ani na svahy, jen se poklidně procházela. Sklenku odmítala i na dalších akcích, když jsme ji vídali v Praze. To už nám přišlo podezřelé, a přišli jsme se zvídavou otázkou, zda není těhotná.

"Je to teprve na začátku, ještě za sebou nemám všechny testy, tak bych to nechtěla zakřiknout," řekla nám Denisa tehdy, a tak jsme s ní drželi basu a počkali, až se po návratu z dovolené v Ománu, kam se vypravila s rodiči, dozví, zda je všechno opravdu v pořádku.

Poslední testy, které potvrdily, že s miminkem vše v pořádku je, Denisa absolvovala 27. ledna. A stihla už i první těhotenské focení. Snímky se nyní může s klidným svědomím pochlubit a bříško už nemusí skrývat. "Jsem v pátém měsíci, termín mám v polovině června," upřesnila pro Super.cz.

"Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná. Nikdy Ti nepřestanu být vděčná, že sis nás vybralo za rodiče. Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám, a budu se modlit, aby jsi se svojí ztřeštěnou mámou měla svatou trpělivost," napsala mimo jiné ve vyznání lásky k nenarozenému mminku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám