Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská diva Dara Rolins (51) má dnes opravdovou radost. Právě během středy sundala po necelém roce neviditelná rovnátka, k jejichž nošení ji přiměly i negativní komentáře lidí, kteří dříve kritizovali její nesouměrný úsměv.

„Vím, že někteří z vás často kritizovali mé křivé zuby v komentářích. Prý jsem si místo nové kabelky měla koupit spíš nové zuby. Není to tak, že bych kvůli tomu nemohla v noci spát, kdybych si totiž brala vše, za co mě lidé kritizují, skákala bych z mostu každý druhý den,“ napsala Dara na sociální síť své pocity.

Úspěšná zpěvačka se tak loni na jaře rozhodla, že svůj úsměv narovná, a nebyla v tom sama. Do rovnátek šla i její dcera Laura. „DNES je den DÉ, kdy jsem po necelém roce zamávala rovnátkům na rozloučenou. S velkou radostí musím sdílet tuto informaci a poděkovat paní doktorce "Konvalince" za skvělý přístup.“

Je tak jasné, že Dara Rolins se bude cítit ještě lépe v průběhu svého narozeninového koncertu v pražské O2 areně, který proběhne už 28. ledna. Zpěvačka slibuje, že to bude největší show její kariéry. A na stagi nebudou zářit jen její kostýmy, ale teď už i její dokonalý chrup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám