Hlavní obsah
Článek

Spousta celebrit si v úterý ráno přivstala, aby stihla absolvovat všechny potřebné zkrášlující procedury a úpravy zevnějšku před dlouho očekávaným slavnostním udílením Zlatých glóbů. To se konalo v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles. Jednou z prvních, kdo se s předstihem podělil o své přípravy, byla Selena Gomez (31), která ovšem zaujala i něčím jiným, než svými kosmetickými triky.

Selena k videu, které se blíží jedenácti milionům zhlédnutí, připsala: „Většinu těchto produktů jsem dostala zdarma. K odlíčením před mytím použijte jakékoli sérum. K otírání očí použijte houbičku, abyste oči jemně ošetřili při odličování. Dobře, skončila jsem s předstíráním, že vím, o čem mluvím.“

Zpěvačka, která aktuálně tráví spoustu času se svými novými přáteli Brooklynem Beckhamem a jeho ženou Nicolou Peltz, s nimiž jezdí dokonce i na dovolené v zahraničí, dost možná chytře přitáhla pozornost i mužské části svých sledujících. Během zkrášlování na sobě měla totiž poměrně průsvitné bavlněné tílko bez podprsenky.

I přes veškerou zpěvaččinu snahu a skutečnost, že jí to moc slušelo, dočkala se po slavnostním udílení nakonec kritiky. Důvodem byl však špatný výběr šatů, jejichž střihem a materiálem si přidala pár kilo navíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám