Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a dabér Jiří Lábus zažil pernou chvíli v MHD. Nepatří totiž k těm slavným, kteří by se po hlavním městě pohybovali autem, ale naopak, když jede do dabingu nebo do divadla, rád využije metro nebo tramvaj.

Právě jedna z posledních jízd v tramvaji se pro majitele českého hlasu Marge Simpsonové stala velmi krušnou. Je sice zvyklý, že ho ostatní cestující poznávají a dávají se s ním do řeči, ale tohle opravdu nečekal.

Pán vedle něj totiž zavolal manželce, že jede se slavným hercem, a požádal ho, aby jeho ženu pozdravil po telefonu. „Tak já jsem to vzal a řekl jsem: Dobrý den, tady Lábus. A ona: ty debile, já tě stejné poznám. Tak jsem mu ten telefon rychle vrátil. Bylo to hodně nepříjemné, ale co se dá dělat,“ vyprávěl Jiří Lábus Českému rozhlasu.

Jiří Lábus na konci ledna oslaví 73. narozeniny a má energie na rozdávání, kterou mu dává právě hraní na divadelních prknech. "Je to dobré v tom, že je člověk pořád aktivní, nezleniví. I když kolikrát bych šel samozřejmě radši místo divadla do hospody," řekl nedávno pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám