Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě manželka exhokejisty a poslance Jiřího Šlégra (52) Kateřina se poprvé ukázala na módním mole. Dostala nabídku předvádět na opening párty nového klubu a dlouho váhala. Nakonec si řekla, že to zkusí. Maminka dcery Jessiky pak předvedla, že do starého železa ještě rozhodně nepatří.

Předváděla ale jen večerní šaty. Plavečky s díky odmítla. "Bylo to fajn. Dobrá zkušenost. Líbilo se mi to. Určitě se ale do téhle branže neženu," řekla Super.cz Šlégrová.

"Zavolala mi Evča Decastelo, která to organizovala, a tak jsem řekla, proč ne?! Určitě ze mě ale nebude modelka na full time. Je fajn zkoušet nové věci. Ale do plavek by mě nikdo fakt nedostal," dodala s úsměvem Šlégrová.

Jiří Šlégr nyní žije s bývalou Miss Lucií Královou. Ta už se modelingu ale taky prakticky nevěnuje a nabídky přijímá jen výjimečně. Uvidíme, kdy se obě krásky sejdou na jednom mole společně.

Reklama

Další články

Načítám