Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátorka  Lucie Borhyová (45) závidí herečce Jitce Čvančarové (46).Ta v rámci charitativního projektu Pampers UNICEF na počátku letošního roku strávila týden v hlavním městě Mali, odkud každý den podnikala cesty do okolních vesnic. Tam očkovala novorozené děti proti novorozeneckému tetanu. A právě novácká hvězda se nechala slyšet, že do Mali chtěla letět také.

„Bylo mi to moc líto a záviděla jsem Jitce. Příští rok bych ráda podnikla cestu do Mali nebo nějaké jiné země já. Uvidíme, jestli se mi mé přání splní,“ svěřila se serveru Super.cz Borhyová, která  prozradila, proč jí nadchl právě tento projekt.

„Ráda podporuji projekty, které mají smysl a jsou vidět výsledky. Jsem nadšená, že si lidé nepřestali pomáhat,“ dodala moderátorka.

Chce-li Lucie v budoucnu nahradit Jitku Čvančarovou, bude se muset ještě hodně snažit. Jitka totiž každým svým činem dokazuje, že je pro tento projekt tou nejlepší patronkou. Pro UNICEF například vyrobila originální panenku, která se bude na podzim dražit v Národním muzeu v Praze.

„Bylo to pracné. Vytvářela jsem ji celý měsíc, ale stálo mi to za to. Doufám, že se vydraží za opravdu tučnou sumu, protože děti po celém světě potřebují naší pomoc. Musíme všichni konečně otevřít oči,“ svěřila se Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám