Hlavní obsah
Článek

Na večírku Hlasu ČeskoSlovenska jsme byli svědky toho, že si image makeři vzali finalisty pěvecké soutěže pěkně do parády.

Prakticky všichni prodělali změnu účesu, dívkám bylo doporučeno vhodnější líčení a pánové se začali odvážněji oblékat. U některých jedinců to dokonce vypadalo, jako by do jejich vzhledu nezasahovali jen kadeřnice, stylisté a vizážisté, ale rovnou celý tým těch nejlepších plastických chirurgů v zemi.

V naší galerii jsme pro vás vybrali ty nejvýraznější proměny finalistů z týmů Pepy Vojtka (58) a Rytmuse (47), kteří se mezi sebou zítra utkají během prvního finálového kola.

Asi nejmarkantnější změny si můžete povšimnout na Kristíně Zakuciové. Slovenská zpěvačka byla ve „Výběru naslepo“ jako nevýrazné ošklivé káčátko, v „Souboji“ se projevil výrazný pokrok a na večírku už zářila jako krásná sebejistá mladá žena. „Nemám v běžném životě takovou šanci se obléct a nalíčit a v Hlase to umí. Je to příjemná změna a když si to sama trošku ukočíruji, tak to vystihuje mě," svěřila se Zakuciová.

Kristýna Daňhelová se na sebe v zrcadle nyní také nemůže vynadívat. „Ze začátku jsem se proměny trošku bála, ale dopadlo to nad moje očekávání. Z oblečení, které mi stylisté vybrali, jsem nadšená. Poprvé jsem spokojená se svým výstřihem," směje se nová Kristýna.

Zítra večer můžete sami zhodnotit, jak soutěžící prokoukli.

Reklama

Další články

Načítám