Hlavní obsah
Článek

Je to sedmnáct let, co bodovala v soutěži krásy. Tehdy misska Lucie Šlégrová (42) zaujala porotu nejen svými křivkami a krásou, ale i tancem. Tomu se věnovala od malička a ke svému velkému koníčku se trojnásobná maminka rozhodla po 22 letech vrátit a opět dovádí na jevišti.

Přestože se modelingu už naplno nevěnuje, čas od času se vrátí na přehlídkové molo. Pro návrat se teď rozhodla i na divadelních prknech. Před několika měsíci začala chodit na tréninky a do svého dávného koníčku se pustila s takovou vervou, že má ve čtyřiceti letech za sebou vystoupení s tanečním divadlem v Teplicích.

„Pro nás všechny, které jsme tady jako holky vyrostly, je to velmi emotivní. A i když už je z nás celá řada maminkami, máme jiné profese, kila navíc, pár vrásek, jedno máme společné. Vzpomínky, pubertu, která byla báječná, protože díky souboru nám eliminovala špatné vlivy zvenčí, a především lásku. Lásku k divadlu, umění a tanci,“ svěřila se modelka, která je šťastná, že se k tanci po letech mohla vrátit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám