Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Nikki Reed (34) a Ian Somerhalder (44) se těší na druhého potomka. Radostnou novinku oznámili na Instagramu, kde sdíleli hereččinu fotku s bříškem a pětiletou dcerkou Bodhi v náručí.

„Všechno, co jsem si odmalička přál, bylo mít velkou rodinu. Díky, Nik, že jsi mi tenhle dar dala. Druhé kolo, jedeme!“ pochlubil se Ian, proslulý hlavně jako Damon z Upířích deníků. „Díky, že jsi tak skvělý člověk, za tvou lásku, díky, že jsi nejúžasnější matka a tak tvrdě dřeš, aby se sny splnily. Když jsem pořizoval tento snímek, nemohl jsem uvěřit, co v hledáčku vidím. Není nic krásnějšího...“ odrovnal fanoušky vyznáním manželce.

Ta je ohledně soukromí opatrnější. „Roky snění, přání a modlení za tenhle moment. Tolik lásky. Takový dar,“ popsala snímek hvězda Stmívání, známá také z filmu Třináctka, a poděkovala fanouškům za lásku, kterou jí posílají, a za to, že respektují, že své soukromí, zvláště pak co se dětí týče, neprezentuje veřejně.

Nikki a Ian jsou svoji od roku 2015. Oba se aktuálně více než hraní věnují podnikání. Reed má firmu na udržitelnou výrobu šperků z recyklovaných materiálů, Ian rozjel s kolegou z Upířích deníků Paulem Wesleym výrobu whiskey Brother´s Bond.

S tou byl v loňském roce na promo turné po USA a velmi opěvoval svou ženu, že se mezitím starala o rodinu a jejich farmu. Po návratu z cest manželce přislíbil, že si péči o domácnost a zvířenu bere na starosti. A evidentně si hodlá na nějaký čas užívat rodinného života.

Reklama

Další články

Načítám