Hlavní obsah
Článek

Svatbu jak z pohádky má za sebou frontman skupiny Gipsy.cz Radek Banga (30). Ve středu čtvrtého dubna si po tříletém vztahu vzal na zámku v Liblicích krásnou dvaadvacetiletou studentku Veroniku Konopíkovou.

„Jsme rádi, že se nám svatbu podařilo utajit před médii a že jsme tenhle důležitý okamžik prožili v tak nádherném prostředí jen s lidmi, kteří nám jsou blízcí,“ raduje se čerstvý novomanžel Banga. Mezi svatebními hosty nechyběli například ani Milan Šteindler nebo ženichův svědek Dominik Turza známý z Talentmanie nebo z MTV.

„Dnes není příliš v módě uzavírat manželství, ale myslíme si, že je to škoda. Mnozí vrstevníci na nás koukali divně, když jsme říkali, že se chceme vzít a být spolu navždy,“ svěřili se manželé Bangovi.

Obřad začal ve středu dopoledne příjezdem nevěsty v kočáře taženém párem černých koní. První manželský polibek trval tak dlouho, že některým svatebčanům stačilo vytrávit. Přesto se ženich a nevěsta za provedený výkon dočkali zaslouženého potlesku.

A nakonec došlo i na přání svatebčanů v podobě hostiny a afterparty. A proč se vlastně Bangovi brali čtvrtého dubna? „Před třemi lety jsme se v ten den dali dohromady, loni jsme se čtvrtého dubna zasnoubili. Pro nás jde o magické datum,“ uvedl ženich, podle kterého ještě miminko není v plánu ani rovnou na cestě. „Jen já jsem těhotný. Jsem hrozně vyžraný,“ směje se.

A kam se s krásnou ženuškou chystá na svatební cestu? „Poletíme na Havaj, ale bohužel až v září. Teď máme totiž oba hodně práce. Veronika studuje, já chystám desku. Po prázdninách si to ale vynahradíme,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám