Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velšský herec Luke Evans si momentálně užívá dovolenou ‚za velkou louží‘ se svým partnerem Franem Tomasem. Fotografové je zachytili na pláži v Miami, kde oba předvedli své mužné muskulatury.

Třiačtyřicetiletý Evans a jeho o dekádu mladší partner tvoří pár od roku 2020, kdy se herec rozešel s režisérem Rafaelem Olarrou, ale na červeném koberci se společně poprvé objevili teprve v prosinci loňského roku, a to na akci LuisaViaRoma pro organizaci UNICEF.

Herec, známý ze Tří mušketýrů či Rychle a zběsile 6, jenž se netají svým zájmem o roli příštího Jamese Bonda, přitom právě v prosinci pro magazín People uvedl, že už to s jeho posilováním není tak žhavé.

„Lidé si myslí, že jsem neustále ve formě, ale nejsem. Měl jsem velmi rušný rok, co se cvičení týče, a tak jsem byl hodně ve formě, ale mám prostoje a taky relaxuji, protože život není jen o tom vypadat dobře. Vypadat dobře je jedna věc a cítit se dobře je úplně jiná věc,“ řekl. Evans je tak buď zbytečně skromný, nebo na sobě stihl od Vánoc opět bleskurychle zapracovat.

Reklama

Další články

Načítám