Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) se v kostele Nanebevzetí Panny Marie v pražských Úněticích naposledy rozloučila s milovanou maminkou Olgou (†98). Na posledním rozloučení nechyběla celá rodina včetně bratra Veroniky Žilkové Štěpána, jenž na pohřeb přiletěl až z Panamy.

Podle Expresu proběhla v kostele zádušní mše, po níž vynesli rakev s paní Olgou její vnuci Cyril a Vincent. Agáta Hanychová (38) na pohřeb dorazila po boku svého partnera Jaromíra Soukupa, který jí byl velkou oporou.

Se svou babičkou měla Agáta blízký vztah a často se řídila jejími radami. „My máme krásný vztah, z tvých vnoučat jsem to nejoblíbenější, mám velkou konkurenci, ale ten boj jsem vyhrála,“ povídala si s babičkou ještě nedávno ve svém pořadu Agáta.

Olga Žilková byla na svůj věk velmi vitální. Měla celkem tři děti, deset vnoučat a jedenáct pravnoučat. Ač byla v požehnaném věku, její odchod na 2. svátek vánoční nikdo nečekal.

Reklama

Další články

Načítám