Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klaudia Chlustinová (23) se z návratu do reality show Hotel Paradise velmi radovala. Kdyby ale tušila, že díky jejímu opětovnému příchodu se provalí škraloup z minulosti, nejspíš by jí ztuhnul úsměv na rtech.

Klaudia působí na televizních obrazovkách jako velmi cudné děvče, ve skutečnosti je to ale pěkná ďáblice. V roce 2007 nafotila ještě jako brunetka dost odvážné fotografie, které se dostaly do naší redakce. Na snímcích hvězdička nestydaté reality show ukazuje víc než jen ňadra.

Zjistili jsme, že jako glamour modelka aktů je Klaudia v této branži poměrně známá. Pózovala dokonce před objektivem zpěváka Petera Nagye.

„Je to velmi zajímavá modelka. Má extrémně ráda focení, což je velmi dobře. A hlavně má ráda svoje tělo," prozradil pro topky.sk slovenský umělec. Focení aktů tedy nebylo pro Klaudii mladickou nerozvážností, ale zjevně oblíbeným koníčkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám