Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilec Renie Diniz Silva posledních čtrnáct let obětoval své touze stát se ‚skutečným ďáblem‘. Všechno to přitom začalo poměrně nevinně, a to tetováním. Na této formě zdobení těla se stal rychle závislým a dnes má malůvky na více než 70 procentech kůže. To ale zdaleka není všechno.

Osmatřicetiletý muž postupně přešel k dalším úpravám zevnějšku včetně nejrůznějších implantátů pod kůží, ale způsobuje si bolest i jinými způsoby, kdy se například na hácích zapíchnutých do kůže na zádech houpe na řetězech. Během čtrnácti let, co se svému netradičnímu koníčku věnuje, za nejrůznější ‚vylepšováky‘ zevnějšku zaplatil v přepočtu už 1,36 milionu korun.

Na jeho čele najdete například dva transdermální implantáty, jejichž jedna část je zapuštěna pod kůží a další je venku. Renie si tak může do čela ‚našroubovat‘ nejrůznější rohy a jiné prvky.

Reakce na jeho vzhled jsou intenzivní. Doslova se na něj sype spousta negativních komentářů a mnozí mu doporučují, ať raději nechodí mezi lidi. Ani u své rodiny se nesetkal s pochopením, kritizuje ho především jeho otec.

Na dovolené v Argentině mu prý lidé říkali, že kvůli tomu, jak vypadá, půjde do pekla. Silva, který je již dvojnásobným otcem, si navíc stěžuje, že mu ‚náboženští fanatici‘ zakázují i vstup do kostela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám