Hlavní obsah
Článek

Barbie Ferreira (26) se proslavila nejen jako herečka, ale také jako modelka, která se nebojí ukázat své kypré tvary. Naposledy se předvedla v plavkách, které byly tak vykrojené, že by je Barbie skoro ani nemusela mít.

Barbie svou kariéru odstartovala jako náctiletá, když poslala své fotografie firmě vyrábějící oblečení a rázem se stala modelkou známé značky. Později začala fotit i pro další značky a vypracovala se natolik, že ji časopis Time v roce 2016 zařadil mezi 30 nejvlivnějších teenagerů.

Barbie se ale proslavila i jako herečka. Čeští diváci ji budou znát hlavně jako Kat Hernandez z úspěšného seriálu Euforie. Barbie ale hrála i v dalších titulech, ve kterých se více či méně rozebíralo přijetí vlastního těla. A právě to je pro herečku a modelku velkým tématem. Barbie je propagátorkou hnutí „body positivity“ a sama nemá problém své kypré tvary ukázat. A fanynky jsou z jejích pózovaček nadšené.

Naposledy se Barbie ukázala před domem v plavkách, které by se možná styděla obléknout i leckterá štíhlejší dáma. Jednodílné plavky byly v přední části vykrojené natolik, že Barbie předvedla nejen své boky, ale téměř i celá ňadra, která si na jedné z fotografií i svůdně drží.

Pochvala na sebe nenechala dlouho čekat. „Právě jsem si řekla ó můj bože,“ napsala jedna ze sledujících. „Vyrazilo mi to dech,“ napsala jiná. „Barbie, jestli to čteš, ve čtvrtek mám volno a ráda bych s tebou někam vyrazila,“ uvedla třetí. A proč Barbie získává pochvalu spíše od ženské populace? Už před časem přiznala, že je sexuálně nevyhraněná a delší dobu randí s muzikantkou Elle Puckett.

Reklama

Další články

Načítám