Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) v poslední době nevynechá jedinou příležitost, jak propagovat svou novou knihu Spare. Nejinak tomu bylo i v pondělí, kdy přijal pozvání do televizního pořadu The Late Show moderátora Stephena Colberta. Tou dobou přitom zasáhla oblast Montecito v Kalifornii, kde Harry s rodinou bydlí, obrovská bouře.

Místní hasičský sbor vyzval obyvatele luxusní kalifornské čtvrti, aby okamžitě opustili své domovy. Nařízení se pochopitelně netýká jen Harryho, jeho ženy Meghan a jejich dětí Archieho a Lilibet.

V Montecitu žije řada prominentních obyvatel včetně celebrit, jako jsou herečky Jennifer Aniston a Gwyneth Paltrow, moderátorka Ellen DeGeneres, frontman Maroon 5 Adam Levine, zpěvačka Katy Perry, režisér George Lucas a mnoho dalších.

Před pěti lety přitom ve stejné oblasti zemřelo 23 lidí, když Montecito zasáhla bouře, při níž sesuvy půdy zničily více než sto domů. Harry a Meghan zde koupili nemovitost před dvěma lety, a to za 15 milionů dolarů (téměř 335 milionů korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám