Hlavní obsah
Článek

Princezna z Walesu včera oslavila 41. narozeniny, a zatímco jí král Karel III. s královnou manželkou Camillou popřáli vše nejlepší, dalo by se říct, že od švagra Harryho (39) se místo blahopřání dočkala „kudly do zad“. Alespoň tak to vnímají Britové a spílají vévodovi, jak to mohl udělat.

Vydání jeho biografie Spare totiž připadlo na 10. ledna, i když někde už vyšla kniha dříve, den po Katiných narozeninách. A samozřejmě ani ji Harry v memoáru neušetřil, stejně jako v pořadech, které nyní vymetá v rámci propagace.

O princezně z Walesu řekl mimo jiné, že s jeho ženou Meghan (42) nikdy nevycházela, protože věřila stereotypním tvrzením prezentovaným v médiích, a popsal dokonce jejich hádku, jež měla proběhnout během příprav na jeho veselku s Meghan.

Podle Harryho Meghan řekla Kate, že jí mateřské hormony musely vlézt na mozek. Princezna z Walesu porodila nejmladšího syna Louise měsíc před svatbou Harryho a Meghan. Kate Meghanina poznámka pochopitelně naštvala a vévodkyni bylo řečeno, že si s Kate není zase tak blízká, aby mohla komentovat její hormony, a že spolu členové královské rodiny takhle hrubě nejednají. Z jeho popisu vyšla jako hrubiánka spíš Meghan. A Kate se zastávají i fanoušci.

„Nemohu uvěřit, že jí tohle Harry dělá na její narozeniny,“ zaznělo na Twitteru. „Princ Harry: Mám tě rád, Kate! Také princ Harry: „Tady máš knihu k narozeninám, drahá,“ shrnul vévodovo jednání další fanoušek. „Harrymu se nedá věřit. Jen si představte, kdyby měl sestru a mluvil o ní stejně jako o Williamovi,“ dodala další komentující. „Všechno nejlepší princezně z Walesu, všichni víme, proč ty rozhovory vyšly právě dnes,“ rýpla si u přání Kate do Harryho jiná.

Fanoušci pak zaplavili sociální sítě přáními pro Kate, kterou opěvují za její důstojné a vzorné vystupování, kterého se drží navzdory provokacím Sussexských, na něž se královská rodina zatím rozhodla nereagovat. Kate má ostatně řádnou průpravu. Ani na ní nenechal svého času, než si vzala Williama, britský tisk nit suchou. Rozhodně si užila své, ale na rozdíl od Meghan s Harrym se z toho nehroutila a období přečkala s hlavou vztyčenou.

„Když dobře víte, kdo jste, nemusí vás znepokojovat, co o vás říkají nebo píší druzí, kteří vás neznají,“ nechala se slyšet k věci během rozhovoru po oznámení zasnoubení s Williamem. A toho se zjevně drží dodnes.

Reklama

Další články

Načítám