Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka soutěže Elite Model Look z roku 2007 Hana Jiříčková stihla ve světovém modelingu natolik zaujmout svojí křehkou krásou, že už si vydělala opravdu slušné peníze. I když se odstěhovala do Paříže, kde žije s manželem, francouzským podnikatelem v módním branži, myslí na zadní kolečka. Rozhodla se v Česku investovat do nemovitostí.

Prvním počinem byl nákup bytu na prestižní adrese. Hana si vybrala Janáčkovo nábřeží přímo v centru metropole, kde jsou ale ceny o trochu nižší než na protějším Jiráskově. I tak ji vyšel na desítku milionů korun. Když nedávno přijela do Prahy, kde se představila jako tvář celosvětové vlasové kampaně, začala se zařizováním.

Bytového architekta si nenajala, věří vlastnímu úsudku. "Design mne velmi zajímá, rok jsem ho studovala, i když teď se věnuji spíše malbě," prozradila Super.cz. Jejím snem je vlastnit kousky od nejlepších českých designérů. "Naprosto jsem se zamilovala do Ronyho Plesla. Jeho lustr, který visí v restauraci Celeste, kterou mám hned přes řeku v Tančícím domě, je úchvatný kousek. Něco takového bych si doma také představovala," zasnila se.

Hanka zatím neuvažuje, že by byt pronajímala. S láskou jej zařizuje a plánuje, že by jej využívala při svých pobytech v Praze, kde doposud neměla odpovídající zázemí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám