Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka nejvíce známá jako Donna Martinová ze seriálu Beverly Hills 902 10 Tori Spelling je ve svých osmatřiceti letech možná nejvíc sexy za celou dobu své kariéry. Již poté, co se jí podařilo krásně zeštíhlit po narození jejího třetího dítěte, dcery Hattie Margaret, která přišla na svět loni v říjnu, vypadala báječně, ale nyní úplně září. Důvodem je možná skutečnost, že je herečka zase těhotná.

Spelling se pochlubila svou zbrusu novou fotkou na Twitteru. Herečka má na sobě slušivou růžovo-fialovou tuniku sladěnou s rtěnkou a do objektivu se dívá lišácky zespodu, což lichotí především jejím velkým pronikavým očím.

Tori, jež je dcerou slavného amerického filmového a seriálového producenta Aarona Spellinga, je od roku 2006 vdaná za kanadsko-amerického herce Deana McDermotta. Manželé spolu mají tři děti - syna Liama (5), dcery Stellu (3), půlroční Hattie a čtvrtý potomek je právě na cestě.

Související témata:

Další články

Načítám