Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a účastnice reality show Love Island Gabriela Gášpárová (23) je po plastické operaci prsou. Krásná Gabriela se rozhodla pro plastiku již podruhé. Poprvé se rozhodla pro úpravu vnad v lednu 2021.

"Svá prsa jsem měla hodně velká, velikostí se moje nynější prsa téměř neliší od těch přírodních, šlo o jiné faktory, které mi vadily, jak v pracovním, tak v osobním životě, a hlavně ze zdravotního hlediska," řekla tehdy Gášpárová.

Ani nyní neplánovala prsa zvětšit. Super.cz prozradila, proč se rozhodla pro zákrok pod narkózou znovu. "Měla jsem velké jizvy, o které jsem se ale špatně starala, a navíc jak jsem hodně zhubla, tak tvar ani velikost už nebyly dobré," řekla nám modelka a moderátorka.

Operaci absolvovala v pondělí, nyní už je doma. "Po druhé operaci se cítím mnohem líp. Nebylo to tak strašné jako tehdy. Poprvé jsem probrečela celou cestu domů a nedokázala jsem se ani pohnout. Teď cítím tlak na hrudníku a bolí mě záda, ale úplně na pohodu jsem sama nastoupila do auta a zvládla celou cestu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám