Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holčička na fotografii prošla během dospívání neuvěřitelnou proměnou svého zevnějšku. Z nevýrazné dívenky s poněkud legračním účesem, je dnes zralá čtyřicátnice, která je jednou z nejúspěšnějších světových zpěvaček. Rovněž se ale aktivně věnuje herectví a blízko má i k tanci. Jako tanečnice v klipech Janet Jackson totiž začínala. Tato rodačka z Bronxu se nedávno rozvedla  a našla si o 18 let mladšího partnera, vedle něhož celá rozkvetla. Teď už jistě nikdo nepochybuje, že na obrázku je vyobrazena malá Jennifer Lopez (54).

Jennifer se narodila 24. ledna 1969 v New Yorku. Už od pěti let chodila na lekce tance a zpěvu. Věnovala se také gymnastice a softballu. Již v posledním ročníku střední školy debutovala ve filmu. Jejím prvním snímkem byla malá role ve filmu My Little Girl z roku 1986. Následovalo několik dalších rolí ve filmech jako Moje rodina, Vlak plný peněz, Jack nebo Krev a víno. Celosvětovou popularitu si však získala až titulní rolí v biografickém snímku Selena o stejnojmenné mexické popové zpěvačce z roku 1998.

Obrovského úspěchu Lopez dosáhla již svým prvním vydaným albem s názvem On the 6 v roce 1999. Právě z něj pocházejí hity jako If You Had My Love, Waiting For Tonight a Let’s Get Loud. Populární se stalo rovněž druhé album s názvem J.Lo, i třetí This Is Me... Then.

Lopez působí také jako módní návrhářka vlastní značky JLo By Jennifer Lopez. Vytvořila také několik parfémů, z nichž první Glow by JLo byl rekordně prodávaný.

Lopez se třikrát vdala a rozvedla. Prvním manželem byl číšník Ojani Nou, druhým pak tanečník Chris Judd a třetím zpěvák Marc Anthony, s nímž má čtyřletá dvojčata Emmu a Maxe. Manželství se rozpadlo před necelým rokem. Mezitím Jennifer chodila ještě se s rapperem P. Diddym nebo hercem Benem Afleckem, s nímž se rozešla krátce před plánovanou svatbou. Nyní Lopez randí s tanečníkem Casperem Smartem (24).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám