Hlavní obsah
Článek

Ačkoli toho princ Harry (39) stihl v poslední době říct opravdu mnoho, zdaleka ne vše se dá označit za házení špíny na jeho nejbližší v královské rodině. V pořadu 60 Minutes, kde byl hostem Andersona Coopera, pohovořil i o dojemných momentech, kdy se s bratrem Williamem (41) nedokázali celé roky vyrovnat se ztrátou milované maminky Diany (†36) a tajně doufali, že si pro ně jednoho dne přijde.

Vévoda ze Sussexu řekl moderátorovi, že odmítl přijmout, že jeho maminka byla 'pryč' a podle jeho slov měl William podobné myšlenky. Harry přiznal, že společně věřili, že jen na nějaký čas 'zmizela'. Prý spolu mluvili o myšlence, že jejich matka jednoho dne zavolá a budou všichni zase spolu.

Podle Harryho spolu mluvili o tom, že maminka v Paříži v roce 1997 při autonehodě nezemřela, ale místo toho se rozhodla na nějaký čas zmizet. Oba prý věřili, že to celé bylo ‚součástí plánu‘.

Rozebírali přitom variantu, že celá její smrt byla zinscenovaná jako součást širšího ‚plánu‘, přičemž oba věřili, že se k nim jednoho dne vrátí. Tuto víru si v sobě prý Harry udržoval po mnoho let a dodal, že si dělal obrovské naděje, že se jeho maminka jednoho dne vrátí a bude zase s nimi.

Nakonec se rozhodl požádat, aby mu byl umožněn přístup k policejní zprávě o její smrti, která obsahovala explicitní záběry z místa havárie. Potřeboval je prý vidět, protože poskytovaly důkaz, že skutečně odešla.

Reklama

Další články

Načítám