Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a hvězda Ordinace v růžové zahradě Tereza Pergnerová (49) je se svými dvěma dětmi, tříletou Natálkou a jedenáctiletým Samuelem, zase sama. Její vztah s partnerem Jiřím Chlebečkem, který provázely po celou dobu různé krize a rozchody, je po pěti letech minulostí. A zdá se, že tentokrát definitivně. Zatímco před dvěma lety Terezu i s ratolestmi přítel po hádce vyhodil z bytu, tentokrát to byla ona, kdo dal Jiřímu kopačky. „Ano, už víc jak před měsícem jsem svého muže opustila,“ potvrdila Super.cz zprávy Pergnerová.

Tereza, která má za sebou krušný život plný televizní slávy v hudebním pořadu Eso, ale i drogové závislosti, z které se vyléčila, se vrátila pod ochranná křídla své maminky. Dům, který měla s přítelem pronajatý, museli oba opustit a spekuluje se o tom, že ho dvojice prakticky vybydlela. „S Jiřím komunikujeme, máme spolu přece děti. Partnerem člověk přestane být, ale rodičem je přece navždy,“ vysvětluje současné vazby s Chlebečkem Tereza. Ta s ním prožila spoustu let plných extrémů - nekonečné lásky i nenávisti. Jejich partnerství připomínalo nefalšovanou sicilskou domácnost. Kolikrát spolu byli na nože, ale za pár chvil či dnů už se k sobě zase chovali jako dvě hrdličky. Teď už však ne.

„Důvodem rozchodu byla dlouhodobě neúnosná partnerská krize, kterou jsem nemohla dál nechat narůstat. Vážím si všech těch krásných let a děkuju za ně. Stavím si teď ale život opět od začátku. Děti mi nedovolí smutnit,“ dodala Pergnerová. Jiří Chlebeček byl skoupý na slovo. „Nebudu se k tomu vyjadřovat. Je to naše věc a nikomu do toho nic není,“ reagoval stručně pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám