Hlavní obsah
Článek

Zima je za námi, jaro v plném proudu a než se nadějeme je tu léto! Už nyní sníme o tom, jak si léto užijeme v plavkách na plážích, při koupání, na výletech, s dětmi. Ouha, koupání? Plavky? Vánoce byly bohaté, zima dlouhá a vám zůstalo nějaké to kilo navíc?

Léto je tu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete zkusit nějakou dietu, krmit se pilulkami, využít různých liposukcí, ale ty následky... Jste z toho bezradní? Ve studiu ZSILUET pro vás mají řešení!

Chcete se zimních kilogramů navíc rychle, zdravě a účinně zbavit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V studiu ZSILUET vám rádi pomohou! Disponují unikátní laserovou technologii na neinvazivní odstraňování tuku – laserem Zerona. Je to velmi pohodlná procedura, jen při ní ležíte, trvá pouze 40 minut a opakuje se celkem 6x, ideálně obden, pro dosažení maximální účinnosti. Procedura je pro vaše tělo naprosto šetrná, nepoškozuje tkáně, nezanechává zádné následky a je opravdu účinná. A to není vše. Ve studiu ZSILUET vám rádi poradí a pomohou efektivně a zdravě zhubnout. A jak si váhu při zdravým životním stylem udržet.

Proč je právě laserový přístroj Zerona tak účinný??

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduše řečeno – laserové paprsky namířené na problémové partie, kde se ukládá podkožní tuk pronikají až k tukové buňce, kterou naruší, tuk z buňky pak postupně „vyteče“ a lymfou je vyloučen z těla ven. To vše zcela bez následků! Všechny ostatní tkáně – svaly, kůže, cévy, nervová zakončení či kosti – nejsou vůbec dotčeny, poškozeny či narušeny. Přístroj navíc zpevní povolenou pokožku. Viditelně redukuje nepříjemnou celulitidu. Vyhlazuje, zjemňuje a blahodárně působí na kůži.

Odstraní přístroj Zerona tukové buňky navždy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne, to se naštěstí při použití přístroje Zerona nestane! Jde totiž o jediný přístroj na trhu, který tukové buňky pouze šetrně otevře a tuk vypustí. Buňky ale neničí! To je jeho největší předností. Všechny ostatní typy přístrojů na hubnutí tukové buňky buď poškodí, nebo dokonce zničí. Tento proces je nevratný, avšak velmi nebezpečný. Pokud je odstraníme, nikdy se už neobnoví, ale tělo se lekne a ztracené tukové buňky se vytvoří jinde v těle a bohužel na jiných místech.

Počkejte - tukové buňky je přece dobré odstranit, když chci zhubnout. Nebo je to jinak?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano. Je to opravdu zcela jinak! Máme dva druhy tuku – podkožní a útrobní. Podkožní tukové buňky jsou přirozenou částí našeho těla a zabezpečují správné fungování hormonálního a imunitního systému. Pokud je odstraníme, pak už se nikdy neobnoví. Místo nich si tělo vytvoří tuk jinde a jinak. Tak vzniká tzv. útrobní tuk, který je známým zabijákem a způsobuje cukrovku, infarkty, cévní mozkové příhody a velmi těžko se odstraňuje. Přístroj Zerona proto tukové buňky pouze vypustí, ale neničí.

Jak vyhnout těmto nepříjemným rizikům? Dokáže s tím Studio ZSILUET pomoci?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě nevyhledávejte metody hubnutí, které vám slibují trvalé odstranění tukových buněk. Tento proces je velmi kontraproduktivní a nebezpečný, i když často levný. Ve studiu ZSILUET mají s následky těchto nezdravých metod bohaté zkušenosti a umí vám pomoci. Klienti studia ZSILUET nejen, že zhubnou na problémových partiích, ale díky komplexní péči se daří likvidovat i nebezpečný útrobní tuk – viz ukázky výsledků klientů v článku na www.super.cz z 4.3.2012. A co víc, můžete hodně ušetřit! Studio ZSILUET nabízí čtenářům www.super.cz na jaro 30% slevy. Informujte se přímo v ZSILUET na speciální slevové akce pro nevěsty a jejich maminky či družičky

Další články

Načítám